Curatatorie Spalatorie de Haine | Covoare & Preluare si Livrare la Domiciliu Brasov Ghimbav

Termeni si conditii

 • 1. Express Wash este denumirea comerciala a SC Express Wash Services SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/831/2016, cod unic de inregistrare fiscala RO35483893, punct de lucru in Calea 13 Septembrie nr 83, parter, sector 5, Bucuresti, cont bancar RO52INGB0000999905638973, deschis la ING Bank Sebastian, persoana de contact Mircea Paraschiv, telefon: 0722722888.
 • 2. Orice client poate anula comanda online (daca este validata de catre Express Wash) pentru orice motiv, pana in momentul intrarii in procesul de spalare a produselor apartinand respectivului client. Comenzile se pot anula telefonic, la numarul +40748.999.998, sau prin e-mail, la adresa: comenzi@expresswash.ro.
 • 3. In cazul persoanelor fizice, plata pentru serviciile prestate se poate face la punctul de lucru al firmei, de la adresa Calea 13 Septembrie, nr 81 - 83, cu numerar sau cu card bancar VISA / MASTERCARD sau la domiciliul clientului / adresa de livrare numai cu numerar. Toate preturile sunt exprimate in lei (RON), iar produsele sunt predate doar in baza bonului de comanda / bonului fiscal primit de client la predarea produselor.
 • 4. Express Wash este absolvita de orice responsabilitate daca textilele predate de catre clienti isi modifica dimensiunile sau se deterioareaza din cauza unor vicii ascunse (etichetare gresita, insuficienta rezistenta a vopselurilor si a colorantilor, calitatea slaba a fibrelor etc). Express Wash este absolvita de orice vina, in cazul in care producatorul a atasat etichete cu recomandare de spalare gresite.
 • 5. Produsele care nu prezinta etichetele cu recomandarile de spalare se vor spala pe baza experientei personalului Express Wash, dar pe raspunderea clientilor.
 • 6. Eventuale reclamatii, obiectiuni sau cerinte trebuie facute in momentul predarii produselor, iar clientul se obliga sa verifice inscrierea lor pe bonul de comanda, reclamatiile ulterioare nefiind valabile.
 • 7. Se va recunoaste unilateral o uzura standard de 65% a produselor predate.
 • 8. In caz de pierdere sau deterioare a produselor clientilor, acestia vor fi despagubiti cu 35% din valoarea produselor pierdute / deteriorate. Valoarea produselor se vor stabili prin prezentarea bonului fiscal de achizitie sau prin comun acord, pe baza ofertei curente a firmei producatoare.
 • 9. Express Wash va depune toate eforturile pentru a elimina orice pata, prin curatare si spalare cu detergenti de calitate. In cazul in care hainele sunt foarte murdare sau petele sunt vechi, foarte bine fixate de material, exista posibilitatea ca aceste produse sa nu fie curatate in totalitate. In aceste cazuri, clientii vor fi informati privind aceste riscuri din momentul predarii produselor.
 • 10. Clientii vor fi informati prin metode stabilite de comun acord (telefon / e-mail) privind finalizarea serviciilor de spalare a produselor.
 • 11. Obiectele neridicate in 90 de zile din momentul informarii clientilor privind finalizarea serviciului de spalare a produselor predate, vor fi donate unor institutii non profit de binefacere.